I-SySWeb. Een klein bedrijf wat is opgericht door mijn vader. Hiervoor heb ik een huisstijl gemaakt met een simpel logo wat bestaat uit 2 schermen. Het begon als een logo en is later uitgebreid tot een volledige huisstijl met een visitekaartje, briefpapier, pennen en een a5 notitieboekje.

Pedicurezorg plus. Wat begon als een droom is uiteindelijk werkelijkheid geworden. Carin (schoonmoeder van mijn broer) was op zoek naar een goed begin en koos daarom om bij mij haar huisstijl te laten maken. Het huisstijl bestaat uit een logo met een visitekaartje wat tevens te gebruiken is al afspraken kaartje. De website is door I-SySWeb gemaakt en heeft een simpel design.

Vloerspeciaal.nl. Dit was puur uit hobby voortgekomen van mijn broer. Hij is begonnen met een klein bedrijf. Op het moment staat hij op non-actief wegens een te grote vraag en een de kleine agenda.

Naast deze projecten heb ik ook een logo mogen maken voor stichtingcyberbrein.nl. De klant wilde graag een logo voor de start van de stichting. Het idee is om de huidige jeugd de gevolgen van cybercriminaliteit te laten zien. Hierbij hebben ze een systeem gemaakt waarin opdrachten gemaakt kunnen worden. Deze opdrachten bestaan uit verschillende fictieve websites en games waar lekken in de codes zitten. Deze lekken moeten ze vinden en daarmee krijgen ze een code om punten te scoren. De opdracht voor het logo was om het zo veel mogelijk overeen te laten komen met het bewust worden van de cybercriminaliteit en wat je er tegen kan doen om niet het verkeerde pad op te gaan.

Met deze kennis heb ik een passend logo geprobeerd te maken met een beeld en woord merkt. De linkerhelft van het brein geeft het beeld van de bewustwording. De rechterzijde is om aan te tonen dat het gaat om de technologische en dus cyber kant. Het woordmerk is de naam van de stichting en tevens ook de website die ze hanteren, zodat het makkelijk te vinden is.